Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett fiktivt (?) land.


I Syrén



Klockarens vita katt smyger
mellan kyrkogårdens gravar.

Pojkarna med rubinblickar
ler mot Solen, i ett modest ljus.

Allting fortsätter med samma
ohejdade Iver och Tåga!

Gryningens himmel är rosa.
Jag får tänka Allt, själv!

-Kom igen,- du som jobbar på
å få den rätta Framtiden!

Den varar och har många
möten och schatteringar.

Landet har problem, - men
det finns alternativa Lösningar.

Vi skall dansa i Doviaparken
och älska på många ställen.

Otaliga skaror väller fram
i (-och utanför?-) Universum.

Det vi åstundat skall hitta
vägen till igenom våra kroppar.





Fri vers av Marianne Räf
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-23 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf