Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: "The reply" av Jonas S Lundstöm


Upp ur kvicksand

Det är först nu

när jag tror

att jag vet

att det ingenting

finns att veta

som jag kan

sluta leta

efter något

att tro







Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 543 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-23 12:52



Bookmark and Share


    frostkniv
Den slog mig på käften
2014-06-02

  Ground Zero
Sååå jävla bra, usch ja...!! ??
2014-03-29

  Gunnar Odhner
En befrielse.
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström