Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enligt budskap

Det ironiska
med att få folk
att hålla käften
är att man aldrig
kan få rösten ut ur huvudet
Det är nästan
pulvervarning
på en sådan
insikt
Att följa sina egna steg
är att balansera på tunn lina
i storm
Långfingret
är en underskattad kommunikationsform
även ett högt och tydligt nej
om bara folk
kunde förstå
teckenspråk
och alfabetet i korrekt ordning
enligt budskap




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-23 16:12



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Kommunikation kan vara svårt ibland. Speciellt att vara rak och adressera budskapet till den det berör.
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan