Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text 290 är en /tämligen… trött essä. Men 2014325 (Ti) är ingen wronix datering… sannerligen. Farbrorn skriver metrik… tydligen.


Text 290 i… nu-läge… t, T. 2014325 är en datering… oui, oui.

\> 290 är inte fel. En trött essä och Ti är i en (vanlig) \> parentes. \> Parentes- en… är ett [1] verk- tyg. Mycket mer än före- gå- \> ende… blir det /sannerligen… inte. Men ändå något, förstås. \> En fem- rading… (5) blev det… wow. Farbrorn måste? Logga ut… nu.


Fri vers av farbror zwed
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-25 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed