Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
///// är ett {1} objekt… en [1] tecken- sekvens.


291 också… summan blir 12 först, sedan 3 som vanligt. /////


291 ånyo. Och 12 ånyo. Ånyo 3 – enligt föregående.

Brevskrivandet är finito för dagen, bestämd form, n-genus.

Förhållandevis få översättare av (äldre) värmländska essäer = er

är (æ… Ø) förtecknade i mitt kort-

register. Term-

en "ROLODEXARE" är (formellt… förstås) intressant. Den får man

(vid behov)

googla {verb} på.

En typograferad text – måhända (å… Ä) [Å… ä] en essä. Äppelbo är en ort. Orten

Äppelbo är (æ… Æ) belägen i Dalarna – ett <1… !> landskap.

Ämnet är inte [(nämnvärt… (~)] väldefinierat, emellertid. I skrivstugan (2012 – på

vår-

vinter… n) en behaglig fleece och bra (förhållandevis) TV-program i en äldre TV.

Fabrorn finner = fr (således) denna typ [e… E] av

typografering…

mer läsvänlig än en (1) alternativ

design. Farbrorn måste (tyvärr) {emellertid} inom få enheter tid

utlogga ur igång varande system, howdy.printer till (printern) Bengt på nät-

verk-

et. Copy howdy.printer till (printern) Bengt på nät-

verk-

et. Ironiskt nog… sannerligen… före @ before

tecken-

skafferi-

et.UNICODE – ojsan, före (ø… Œ) översättare och andra citron-

er. GO TO Fri vers OCH Fri form – then.

1.

0.

1.

2.summa… en summering.




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-25 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed