Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beundransvärt

Man brukar kalla er för fega.
Men inte jag.
Jag vägrar.

Jag beundrar er alla.

Man brukar kalla er för egoister.
Men inte jag.
Jag vägrar.

Jag beundrar er allas mod.

Man brukar kalla er för sorgsna.
Men inte jag.
Jag vägrar.

Jag tycker det är beundransvärt.




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 348 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-26 05:39



Bookmark and Share


  Angel of love
Precis lika fantastisk som du är.
2014-04-03

  Siggesdotter
Intressant, först lite klurigt förvirrande...sen, beundransvärt :-) för vi besitter alla något beundransvärt...för att vi inte bara - ger upp!
2014-03-31

  mysing
Bra där, gav ett leende i allvaret :)
2014-03-30

  Marianne Räf
Du ÄR en beundransvärd poet!

2014-03-28

  ULJO
Bra text med en passande titel
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B