Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ofullständig historia. Visserligen är det sant att en del historier skriver sig själva. Men här uppmanas läsaren att fortsätta berättelsen på alldeles egen hand och det så långt borta härifrån som möjligt så att du får vara ifred.


Det skall väl vi enbart skita i?




Ibland kommer det en eller annan
kommentar på vad man gör och det
kan vara så oerhört irriterande. Varför
kan folk inte bara sköta sina egna

affärer, så sköter du dina. Skall det
då vara så ini Bengt svårt att fatta
man, du inte står där mitt i gatan för
nöjes skull utan för att du har låtit

berusa dig av någonting som var så
lockande att ta till dig att, och precis
som om andra inte förut lockats själva
till att berusa sig så till den grad att

de ramlat över ett räcke eller ner i ett
dike. Enda skillnaden är att du står mitt
i gatan och dirigerar trafiken som trodde
du att det var ett enda stort orkesterdike.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2014-03-27 18:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
a strange story!
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP