Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att forskare däremot, skulle vara korkade, är inte sant. Däremot är det helt sant att forskare är fullkomligt omänskliga. Det är inte fel att ha fördomar, det har alla människor. Däremot är det korkat att konservera dem.


Så urbota dumt, det är knappt man vill tro det.




Att engelsmän är korkade
har man vetat sedan länge.

Att man vetat om att även
svenskar är det, har däremot

varit en väl förborgad hemlighet,
tills nu, då forskare kommit fram

till att denna dumhet omfattar
hela människorasen.




*Om bilden. Skall man ändå tvinga sig att arbeta, för brödfödan, kan man lika gärna göra det bekvämt för sig.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-27 13:43



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Denna text ett vittnesbörd.
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP