Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund innan slutet kommer


det är ovanligt att den skapas
en hyvlad bit av tänketid skuren
mitt i en kamp

men nu är den här
en stund att stilla tiden till ett stop
allt som gjorts ligger under obeservationens förstorningsglas
uppläst högt i detta mellanläge.

att vara observant
till sina egna bedrifter
kan göra attt efterklokheten
kommer innan

musklerna slets inte i tur
kroppen överlevde
hjärnans ångest

nu när slutet står vid
mållinjen synlig
är jag tacksom för allt
jag har lärt mig








Fri vers av Nerdissta
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-28 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta