Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Term- en code.OOO är /oerhört… {ø} "funky code" 201+29 work- shop.


Text 293 en fredag… compile the Ba+ 201+29.GARBAGE code.OOO

Bigrammet \> fungerar = fr när det är display och så vid… art of programming = pg | GOOGELN = GN /Magnus/CONTEXT/design… Bob Dylan singing = sg softly in my radio (E) und sou weiter, und sou weiter. CBS före "wow" ping the server ›Bengt‹ 0n (the) NETWORK u i o pretty good (pg… CB) programming = pg [PG] ånyo. Bengt goes paper jam (funky) guitar /basic… TV/PLAY(color) set, web… mail. Bloggen Bengt Bigrammer (beige option… not very = vy /revy/vykort… et c. CINNAMON (day) g a r b a g e {101} C O D E – m i g h t bee… (P) poetry = py /pretty… song bird.
[!----------!] BOOK LAYOUT by Farbror Zwed (P) The POET = 25241429 (a… 97) [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!] [!----------!]^vykort, porto… etc. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ (mökki… SUOMI) [NORJA] _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ^vykort.




Fri vers av farbror zwed
Läst 181 gånger
Publicerad 2014-03-28 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed