Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kor i gult och blått

När man hör
Christer Sjögren
på radio då vet man att man bor
i mellanmjölkens land
lite lagom bas
lagom leende
lagom sväng
kokt korv
som nattamat
Solen strålar
vassen vajar i vinden
kvinnorna badar topless
ingen tvekan om
vad man ska doppa mjukglassen i
Förutsägbara situationer
förväxlas ofta med
traditioner
men visst är det väl
kul ändå
när en välbekant röst
smeker våra
halvlyssnande öron




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-28 23:44



Bookmark and Share


  Sebastian Noll
Så länge han inte börjar sjunga "I love Europe" så är det ok. Men så fort jag hör den låten så får jag en stark längtan att krypa ner i fosterställnig under ett bord och hålla för öronen. Nej, det här händer inte. Nej, jag är inte från värmland.
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan