Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt och dag


Luften kristallklar
dag, kylan på sparlåga
åter till natten




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-29 15:47



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Väl förmedlade kontraster!
2014-03-30

  Ponkla
Fint diktat!
2014-03-30

  Anya VIP
Jaa det är växelvarmt just nu. Kontraster i dag och natt.
2014-03-29

  thyra
Bilderna man får av dina ord är både synliga och kännbara. Fint!
2014-03-29

    Jag är fan större än Sartre VIP
Varför skriver man en helt intetsägande haiku egentligen?
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP