Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flera i en.


Karmalag


Man lever ett tag.
Sinnena brinner.
Det är Karmats Lag --
-- man, sen, försvinner!
Lekamen är svag!

Men, har du tänkt på --
nånn annan tar vid,
där du brukat gå,
använder din tid,
som DU hade, då.

Kanske, har du tänkt
dig evig vila, --
-- sen, döden dig sänkt
under sin bila,
vars egg då har blänkt?

Fast, så finner du, --
du dig befinner
i sprillans nytt nu,--
som ej påminner
om NÅTT du minns, ju!

Du har blivit en
ANNAN än du var!
Den GAMLA själen,
har du, dock, än, kvar!
Svårt att fatta den

skumma Karmalag!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-29 19:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra och tänkvärd text. Snygg!
2014-03-30

  ULJO
Återigen en skickligt framförd text med finurliga rim, bra gjort
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf