Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För fri!


Sviken


Ska det va´ så svårt
för dig att förstå --
jag dig behöver?
Finns något över
till min Kärlek, blå?
En lyckoklöver?

Utan att varna,
så var du bara
inne i mitt Liv;
Men, som på pin kiv --
skulle du fara
bort på en lång stig!

Är så typiskt dig
att överge mig!
Förmodar, du är
med nånn annan, kär...
Hit, du kommit ej
något mer, -- tyvärr!

Jag trodde att jag
skulle nå den dag,
då Kärlekens Tid,
så ljuvt, stod mig bi.
Men fick Noll Behag!
Jag är alltför fri!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-30 10:47



Bookmark and Share


  ULJO
En helt suverän text i språk och uppbyggnad. Helt enkelt lysande
2014-03-30

    ej medlem längre
"Jag är alltför fri!"
Fenomenalt träffande fras i sammanhanget- innehållande både mörker och ljus.
2014-03-30

    ej medlem längre
Bra skrivet som attan!
2014-03-30

  mare VIP
Tänkvärd text
fortsätt njut av livet
fri som en fågel
och ta tillvara det
som ges till dig! ;)

2014-03-30

  Lars Hedlin
Stark i känslan!
2014-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf