Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är från den 30e mars i år och har legat till sig sedan dess i väntan på det rätta tillfället. Att det inte är här nu får jag helt enkelt strunta i och hoppas på visst överseende för det också.


Konstiga drömmen




Drömmen handlade om en konstförfalskare som namngav tavlorna med uppenbart fel mästarnamn. Exempelvis en Picasso med underskrift av en känd författare. En Rembrandt med signatur av en känd operasångare. Förfalskning i plural med andra ord. Drömmen var full av konst och konstnärer, men där fanns också denna förfalskare och hon hade som hobby att förfalska och att göra det bra också.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-27 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP