Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ej konflikträdd.


I Balans


I balans med mig själv,
är jag en del stunder.
De ger sötma i tinningarna
och kärlekens kvillring i
kroppens alla utmarker.

Behag, är vad jag längtar
till, idag. Det kan vara
marigt å få tag på, bara!
Alla vill att man ska må
som en vederstygglig skit!

Tror på Under och Magi.
Då, kommer Mamma in
och säger att det inte finns.
Hon smular min livstro sönder
till stoft och små, små bitar!

Jag säger att jag vill ha någon
att älska (med). Behöver det!
Då, skrattar Allmänheten, --
hånfullt och skadeglatt!
Vad i hela Friden har jag gjort?!

Vem började det hela?
Inte jag! Jag söker, bara, min rätt!
Men Folket (av-)skyr mig,
för att jag har Monopol på - - -
- - mina egna känslor!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-31 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf