Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske, sant...!


Ord - och inga visor!


Hon hotade bända loss min ro!
Därför måste jag ta till Storsläggan!

Många har de gånger varit, då
man njutit av rent krass Vinning!

Måste göra upp med Samtidens troll --
och Dåtidens vilseledda demoner.

Jag skrev ett uselt poem, tyckte,
väl, att jag var av nöden tvungen!

Skall, allt det jag sagt via lyriken förkastas
av Eftervärlden å brännas till aska?

Jantelagens ivrare vill man ska känna
sig som den värdelösaste av nollor!

Det hjälper ej hur bra jag än gör ifrån mig!
Jag blir, ändå, förpassad till Soptippen!

Helst, vill massorna att den där fröken Räf
blir grundligen sexuellt bedragen av Fán o/co!

Varför DÅ?! Jag har, väl, känslor, jag med!
Skulle vilja bedra Satan å det gruvligaste!

Så, att HON går -typ- upp i rök, - vilket var
avsett att det skulle drabba MIG, istället!

Mitt underliv skall komma att bli --
massornas och Djävulens grav! ;D )





Fri vers av Marianne Räf
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-31 19:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var starka protester det här...
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf