Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara så nära någon man inte känner


Saker jag önskar att jag hade fått säga till dig

Systrar emellan:
Du kan berätta vad som helst för mig.

Främlingar emellan:
Berätta vem du är?

Systrar emellan:
Jag är så glad att jag har dig.

Främlingar emellan:
Det är synd att du för mig aldrig fanns.

Systrar emellan:
jag älskar dig.

Främlingar emellan:
jag älskar dig ändå.

Systrar emellan:
Vi ses i himlen.

Främlingar emellan:
Allt jag ville var att få se dig den stund du fanns på jorden.






Fri vers av Magdalena Svensson
Läst 598 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-23 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Svensson