Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa med mig

Slut dina ögon,
ta min hand,
höj den andra.


Känn rytmen,
höften hit,
höften dit.


Dansa med mig,
dansa för mig,
dansa till mig.


Älskling, ikväll,
som om det var den sista
som om den var den första:

Dansa med mig.




Fri vers av Magdalena Svensson
Läst 578 gånger
Publicerad 2006-06-05 22:10



Bookmark and Share


    gnupung
Verkligen jättefin.
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Svensson