Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



A view from the top



The winds of change
may steady blow

No fallen trees
I hear or know

My mind is tilted
I see only
flowers wilted




Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-03 02:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström