Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våren förstör mina färger

Okej. men hur ska jag orka lyssna på alla
Läs min dikt i en bok
Alla kan vi väl falla
Din tok

Men jag är duktig, res dig upp
Ser du himlen
inte jag heller

Kan vi inte bara gå ut nakna
Och stirra som två vänner
Nu ser du det jag ser
visst är det vackert

Jag vet att du kan,
bara träd
våren har förstört alla
våra färger
Bara vackra färger
för dem som inte älskar färgen grönt.

Och våra träd,
kom och sov med mig




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-03 06:26



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Fin HCB-dikt! Men: färgen
grönt har inte JAG nåt emot!
:D)
2014-04-03

  Angel of love
Så ljuvligt vackert.
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B