Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens förtätning

Levandegöra något
Dödförklara någon

Dumförklara några
Klokskap förkunnas

Tillintetgöra snabbt
Snabbleverera säkert

Saktmod erinras
när orden
förtätas




Fri vers av AjBi
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-06 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi