Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den handlar om dig

Jag var stark när du var svag
Jag kämpade för du orkade inte
När du var stark såg du aldrig att jag var svag
Tysta tårar föll längs mina kinder om natten
Jag orkade aldrig förklara och du frågade aldrig




Övriga genrer av Yellow bird
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-07 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yellow bird