Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9 maj



Mannen i den gröna hatten sätter sig ner på bänken

Han kan fortfarande höra mullret från det stora fosterländska kriget

Solen monteras ner och ersätts av gevärsrök

Flickans ögon, stela av skräck

För att i nästa ögonblick falla handlös ner på marken

Ingen gör något

ingen vågar

Restaurangen längre ner på gatan är ockuperad av fienden

Segerdagen känns långt borta




Fri vers av Yellow bird
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-28 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yellow bird