Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad

Ditt fårade ansikte spricker långsamt upp i ett leende.

Väntan var lång, men nu är jag här.

Sakta närmar du dig spisen och tar bort kaffepannan från plattan.

Vi dricker den mörka drycken under tystnad.

Alla anekdoter är redan berättade

Du var min söndagsvila,

men du somnade för längesen.




Fri vers av Yellow bird
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-27 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yellow bird