Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom för 2 helger sedan......


Vårspaning

I Dalarna sista söndagen i mars strålande
väder vad ska vi göra jo ta en tur för att
spana efter våren
det första jag ser är hur några sitter
med en termos mot en vägg i lä kanske
njuter de av kaffetåren

Vid en åker ser vi några välkända
långbenta fåglar
det är tranorna som rör sig så graciöst
i en vacker dans
där framme på en sjö simmar några
svanar när vi står och ser och hör
allt i naturen denna dag så inser jag att en
dag som denna är fylld av mindfullness
jag njuter och tar vara på denna gratischans

Vårens natur
har så mycket att ge
då tussilagosol mot
mig le
och plötsligt kommer sädesärlan
trippande med sin vippande stjärt
det är så underbart att på allt detta
se

så lyd nu min uppmaning
ta dig ut på VÅRSPANING

140401




Bunden vers (Rim) av sajo
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-08 11:54



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en inspirerande text, sajo!
2014-04-14

  Lars Hedlin
Mycke tbra framfört!
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo