Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sinnlig dag - ett adjektiv

Så skön i underljuva armar,
att dansa vilt i flammors frid.
Tag mig dit alla tankar samlar,
ett minne ur ett svunnet liv.

En natt då åtråhavet frestar,
betraktar vi Kerubers strid.
En dans på rosenröda läppar,
en lekfull hand ur hjärtats giv.

Andas i morgonsolens stillhet,
förkasta ej en ängel blid.
En kyss av silkesmaskens skörhet,
en sinnlig dag - ett adjektiv.





© georgmoller.se




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-09 01:50



Bookmark and Share

    ej medlem längre
Lena mjuka ord...så underbara.
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller