Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag och dvala.


Dag&dvala Morgon lovar inte mycket idag heller. nederbörd, men jag är frisk nu, och det är toppen! morgonen lovade inte mycket igår nederbörd, som i föregår och med gårdagen före den dagen Jag såg solen stråla busig i all sin prakt strålar nästan destruktiva för mänskligheten, krävande och alla på en gång, välgörare. men, det började grönska jag förlorar alt förstånd hur man skall skydda sig och har i tanke bara Blå och vitsippor som hälsar till varje steg jag tar… om du hade oturen att bo i höga täta hus på övervåningen med stora fönster men oförberedd att slå tillbaka invasionen av solstrålning, då, Du faller i kärl förbränning. Det hände till mig den 26 mars. Jag blev utsatt för "sol-teleskop" i min okunskap för att hälsa våren jag vaknade knäpp en, genomborrad av sol storm Skall mig djupt. Från och med nu, en sakral regel att komma ihåg för nordiska medborgare kommer skall för mig: Jag tänker inte ta våren med storm genom fönstren mer, Det är inbjudande, men Utan att omintetgjort beredda att avvisa negativa solstrålar. Solen kan bli både mor och far,sammtidigt ibland. Solen är både läkare som strålar bort cancer svullnad med en trippel styrka, men Både lurvig älskare som vinkar i sol nedgångar och för dig i faror. Den goda Solen är för mig den som stiger upp blyg och hälsar ifrån österut horisonter. En morgon sol kan aldrig skada lika väl som en morgon promenad.

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-09 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP