Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om val


Fast i nätet



Röstfiskarna gör sitt bästa. Nu står jag med valet och kvalet.
Om fred på jorden och ett samspel mellan levande varelser och miljö är det jag önskar säger sig ett och annat parti stå upp för detta. Andra partier vill ha en skola där barnen får lära sig läsa, stava rätt och tidigt få betyg. Eller också föreslås en skattesänkning som gynnar kassan hos några få.
Jobb, skola, välfärd och humanare flyktingpolitik med bättre integration är andra paroller. Vallöften som överträffar varann. Endast det bästa är gott nog. Och bryderiet inför valet är stort. Bäst ha sedeln i rätt hand.




Prosa (100-ordare) av majola VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-10 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majola
majola VIP