Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"She's been everybody else's girl, maybe one day she'll be her own"


Ett försök till att finnas

Vänder ut och in på alla ord som finns

formulerar världar,

men endast i mitt huvud

ni har inga bokstäver inom synhåll

jag har ingen luft




Fri vers av krigszon
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-10 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

krigszon
krigszon