Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KORT LUSTIGHET


Lustifikation



En rutig Katt på gatan satt
Å verkade full i skratt
Polis,Polis! Kom hit med lite is,
Jag såg en Amiral,som åkte cykel på en Gris




Fri vers av Hans H Karlsson
Läst 824 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-11 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans H Karlsson