Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gulnade löv

Redan på morgonen kom glädjen
rusande som om kvällen inte funnits
rusande som om bara flickan sett mig
Den där vackra flickan,
med ögonen som skriker efter mig
"Kom fram och säg hej!"
"Jag kommer dit, jag kommer snart min kära,
bara en klunk till, en klunk till"

Det är flickan, mitt i natten längst in på krogen
Hon kysste mig och sade adjö
Det gjorde ingenting,
jag visste att vi skulle ses igen

På morgonen såg jag att löven gulnade
De blekta kläderna, från sommarsolen,
låg i en hög
Jag visste att molnen var på väg,
men flickan jag träffat drog mig tillbaka
Flera år bort
Hon finns fortfarande kvar




Fri vers av rcanback
Läst 76 gånger
Publicerad 2014-04-11 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rcanback