Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett sista hej då

;)

ge fan i min kärlek,
få rubbar
den

Det är jag!! aldrig
försök om du
vågar

Kom hit och gör
så med vatten
mot växterna

Igen





Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-12 13:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Bra
2014-04-12

  Marianne Räf
Snyggt! Men hoppas EJ ett
sista Hejdå! Om man menar
avsked för alltid...
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B