Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår 1b 07:09

Det luktar svett och tårar här
Stress och tågbroms
Morgonandedräkter
Parfymer i en enda röra
Det är vackert här
Men fruktansvärt fult
Beror på hur man ser det




Fri vers av urbansdotter
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-12 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbansdotter
urbansdotter