Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte logiskt nånstans

Mascaraklädda ögonfransar
Lackade naglar
Varför är du ledsen?
Mascaraklädda kinder

Det regnar
Bladen bara faller och faller
Faller ner och krossas mot marken
Som mitt hjärta i dina händer

På mörka gator
Flaskor på offentlig plats
I Sveriges minsta storstad

Minusgraderna kommer
Fåglarna flockas i trädtopparna
Flyger i ovana, nya mönster
Undrar om de känner
Att temperaturen bara sjunker
Och sjunker

Det är inte logiskt nånstans
Du och jag




Fri vers av urbansdotter
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-12 14:06



Bookmark and Share


  Jesse Jöns Tufve
Vackert!
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

urbansdotter
urbansdotter