Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har fångat en ängel

en ängel har gömt sig
hon flyger fram
och bak

hon söker finna
sig själv här
och tak






Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-13 07:57



Bookmark and Share


  Angel of love
Myskänsla som kom över en.
2014-04-14

  Marianne Räf
Söt! :)
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B