Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många vuxna gör val

... som de själva egentligen inte vill göra
de säger att de gör dessa val för sina barn
barnen själva tycker att föräldrarna
borde göra andra val
men då kommunikationen uteblir
lever en del vuxna i tron om att de gör rätt

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-04-13 09:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och starkt framfört!
2014-04-13

    ej medlem längre
De valen man ofta inte själv upplevde
blir barnen ibland påtvingade tyvärr,,,
2014-04-13

  Nitwitoddment
Så sant, och något vi vuxna alltid borde ha i bakhuvudet.
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP