Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En andra chans i livet

Jag väljer att leva livet fullt ut så länge jag får vara med




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 608 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-04-13 17:19



Bookmark and Share


  Angel of love
Det gör du rätt i vännen !
2014-04-14

  Stjärnöga
Den är vacker
och lika vacker
innehållet :)
2014-04-14

  ULJO
Ett klokt val
2014-04-13

  Marianne Räf
Det gör du jekkligt rätt i!
Meningsfull mening, där.
2014-04-13

  Marita Ohlquist VIP
En enda rad med STORT innehåll.
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B