Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats skrå

Underljuv du får min kropp att flå
Så vacker du är en sol i mig
Kyssandes andas vi i varann
Trevandes fingrar som bränner mig
Lustans själ väcker en bris som brann
Full av liv kokar jag hjärtats skrå



© georgmoller.se





Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-14 01:28



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller