Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min lever lever fel

vem tittar på mig just nu
allt har blivit
lite fel

varför lever jag
så fel

tredagars ruset
fanns på 90 talet
och med ungdommens
fel

nu kom hela helvettet tillbaka
ska jag väcka henne
skaka om, nä det vore fel

Katten, hämta mitt lådvin.
En katt kan inte hämta ett
glas. Super fel.

Måndags Alvedon.
Däremot helt
Rätt!









Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-14 01:37



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Snygg rapport!
Om fel å rätt - i
Sverige, av idag...
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B