Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Cui bono


9-11

Det som synes ske som av en slump
är av höjdarna noga planerat, 
event avsedda att distrahera, avfyras i klump, 
ett illusionstrick man arrangerat

9-11, ett insiderjobb
med termit man byggnaderna minerat
sände sen CIA.s al-qaida mobb,
Ground Zero - så snabbt sanerat!

marken glödde som av lava
så lustigt att man
över ett oskadat pass kunde snava, 
på rekordtid man lösningen fann

World Trade Center 7 föll så tyst
för om denna skrapa
sägs knappt ett knyst,
föll själv, kanske slut plan att kapa..

Larry Silverstein hade försäkring
uppgraderad 24 juli 2001
postade sen bara en räkning, 
för vissa ter sig allt så lätt

på ONI i Pentagon skulle man finna
de försvunna $ 2.3 biljonerna
missilen kom i utredningens sista timma
komplex händelse, fler är dimensionerna

i dessa byggnader som drabbades
fanns intressanta kontor
kanske därför de rammades,
collateral damage, vinsten ändå stor

och man ville in i Irak
Saddam hotade med euron i sin oljeexport, 
man slåss för "demokratins sak", 
varje hot plockas bort

och Afganistan, fullt av opium
klart de ville ha kontrollen, 
man får inte vara dum,
drug dealers, ja de får axla även den rollen

krig på osynlig fiende har man proklamerat
either you with us or you're a terrorist,
nya lagar har man ratificerat
både hemma och där man var sist

pengar pengar pengar
olja, vapen, guld och diamanter
gränslöst tar man ut sina svängar
för att få fram mera kontanter




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-14 15:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra om det komplexa, i sanningens olika förmedlingar
2014-04-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sanna ord du skriver! Mycket bra.
2014-04-14

    Jim Friberg VIP
"Did you ever wonder why we had to run
For shelter on the promise of a brave new world
Unfurled beneath the clear blue sky?"
2014-04-14

  Lars Hedlin
Ja Ekonomin styr världen...
2014-04-14

    ej medlem längre
Vad gör man inte för pengar.....särskilt de som bara kan ta det de vill ha utan att få straff.
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP