Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi måste sluta

Vi måste sluta att
ta dåligt hand om jorden
innan den börjar att ta riktigt
dåligt hand om oss.




Fri vers av PatrikLeoBrander
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-14 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PatrikLeoBrander