Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sena, ångestfyllda nätter

Är det inte förjävligt
man bara vill skrika ut
sin ångest och sin frustration
men man inte kan för man är rädd
att sina grannar kommer att vakna upp
och ringa efter securitas eller polisen




Fri vers av PatrikLeoBrander
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-10 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PatrikLeoBrander