Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Everywhere Jesus turned the outcome was the same. He conquered!" Creflo Dollar


till min vän som ramlat ner i en psykos

kom tillbaka

jag saknar dig

det är vår

inte nu igen

som förra våren

fast värre nu

kom tillbaka nu!

ber för dig

tror inte psykiatrisk avdelning alls hjälper dig

tror du?



kom nu!

hör du att jag ropar på dig?

vi har pratat telepatiskt förut

vill ditt bästa

du irrar

du skyddar dig från verkligheten

som du tjärar med dina fantasier

du är begåvad författare

där är du fri

kom tillbaka och dansa med mig

vi struntar i problemen

lite tequila, kanske?

lite bara

bättre än att du famlar

strukturera så orkar du

pausa från verkligheten i musiken och konsten

istället!

Kom!

"When you are faced with trouble, run into the arms of God. As a loving Father He has every answer you will ever need." Taffi Dollar




Fri vers av Ess VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-15 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP