Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Appen Eva

Har ni provat den nya appen Eva (=Evaluation)?
När man håller mobilen nära en person, visar
mobilen om personen är singel. I så fall föreslår
mobilen en lämplig raggningsreplik.

För en vecka sedan var jag singel. Nu har jag tre
flickvänner! Enligt bruksanvisningen fungerar
appen även om man håller mobilen framför
datorskärmen. Jag testade med en slumpvis
utvald person, Theresequeen. Då visades texten

Ett fel har uppstått. Var vänlig
kontakta kundtjänst!

Jag fick veta att appen inte fungerar för så
underbara kvinnor. Theresequeenkompatibel
programvara väntas vara klar tidigast om 10 år.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 434 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-05-07 15:50



Bookmark and Share


  Ponkla
Roligt skriven hyllning!
2014-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, dessa appar...vad ska de hitta på härnäst...?
2014-05-08

  Linda CH VIP
Härligt rolig och tidstypisk skrift!
2014-05-08

  Angel of love
Åh helt underbart.
2014-05-08

  Maria Sundelin VIP
Och då har vi redan ett chip inopererat i ögat som säger allt om dem vi möter
2014-05-07

  Connie
Du är helt fantastiskt, bra jobbat!
2014-05-07

  louisegirl
Hahaha underbart :)
2014-05-07

  Rozsi.kovacs

klurig men rolig som vanligt, fär
du våra mungipor att dra uppåt
2014-05-07

    ej medlem längre
Oj, haha, det var fina saker....
2014-05-07

    ej medlem längre
Teknikens värld är underbar.
2014-05-07

    ej medlem längre
Haha..knäppgök..haha..
2014-05-07

  Marianne Räf
Intressant ämne du tar opp, här!
Är, själv, singel- men har inget emot
å vara det. Fast, det bör ju finnas adams-appar, också, - för kvinnor som söker en lämplig herr H!
2014-05-07

  Lars Hedlin
;) Kan bara hålla med ;)
2014-05-07

  Tess74
Haha!! I love it! Tack! Du förgyllde min dag
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck