Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det hade varit poetiskt med hat i VERSALER


Bryta upp V

Det krävs ingenting,
förutom en förälskad narcissist,
för att

lakan ska börja brinna,
sorgliga skivor krossas!!!!

under ett kort, avgörande andetag.


"sära på läpparna"
beordrade hans spetsiga tunga
samtidigt som han
SKREK SÖNDER
hennes drömmar om att

vila i länets alla vattenpölar
med någons hetsiga andedränkt
tätt intill
medan kroppen
sakta, ack så sakta
bryts ner av
öroninflammation.




Fri vers (Fri form) av johannalern
Läst 319 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-16 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johannalern
johannalern