Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våriga höstkänslor

Brinnande bil, upplyst natt
Mil efter mil, hinner aldrig ifatt

Det var uppenbart
Du hade rätt
Vi fick fel start
Allting var snett
För när du rörde min hand
Kände jag din kyla
Inte din inre brand
Som du försökte skyla

Din flyktiga blick, en förevig minut
Jag var den som gick,
Allting är
Slut




Bunden vers av Natten Brinner
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-16 20:55



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt bra text.
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Natten Brinner
Natten Brinner