Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eventuella midnattskänslor

Hur kan jag utrycka mig med ord
När tomheten inom mig
Är stor nog
Att ödelägga hela solen
Och övervinna gott mod


För varje leende är så förpestat
Varje blick önskar död
Varende dröm är lemlästad
Plåga mig
Jag är bortom all nöd


Jag tror vi lär oss att förstå
Sånt här är livet
Det knallar
Och det går
Och försök aldrig berätta
Hur du egentligen mår




Bunden vers av Natten Brinner
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-23 00:02



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Bra skrivet.
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Natten Brinner
Natten Brinner