Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fan också....


det var perfekt



jag borde ha förstått
att du menade var du sa
när du sa De Tre Magiska Orden

jag klamrar mig fast
vid något som aldrig fans
jag inbillar mig
att saker och ting var annorlunda

men egentligen var allt så jäkla perfekt




Fri vers av dofta
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-03-25 00:22



Bookmark and Share


    vilsen
fy fan, men bra skrivet
2006-03-25

    livräddaren
hemsk insikt :(
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta