Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

Rädd för att tal
Rädd för att det ska bli senat
Rädd för att tänka
Rädd för att se
Rädd för att älska och inte bli älskad




Fri vers (Modernistisk dikt) av Al-meziel
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-17 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Al-meziel